O nas

Osredotočamo se na razvoj inovativnih zdravil in diagnostičnih metod, ki spreminjajo in dopolnjujejo obstoječe načine zdravljenja
ter bolnikom pomagajo živeti dlje in bolje.

O Roche za zdravje

V farmacevtski družbi Roche se osredotočamo na razvoj inovativnih rešitev za področja, kjer obstajajo velike zdravstvene potrebe. S svojim znanjem in delom izboljšujemo obravnavo bolezenskih stanj ter s tem doprinesemo h kakovostnejšemu življenju bolnikov.

Spopadanje z boleznijo je za bolnika zahtevno tako iz fizičnega kot čustvenega vidika. Roche za zdravje je stran namenjena tako bolnikom kot njihovim bližnjim, kjer nudimo informacije o boleznih. Od prvih simptomov, diagnostike, možnosti zdravljenja, pa do praktičnih nasvetov, ki bolnikom olajšajo njihov vsakdan. Bolnike spremljamo na poti k okrevanju z željo, da bi kar najbolje razumeli svoje stanje ter se tako lažje spopadli z njim.

Smo podjetje z dolgoletno zgodovino in edinstvenimi zdravili na področjih onkologije, imunologije, nalezljivih bolezni, oftalmologije in nevroznanosti. Naš cilj je omogočati posamezniku prilagojeno zdravljenje, ki lahko bistveno izboljša obravnavo, kakovost življenja in preživetje bolnikov.

DODATNE INFORMACIJE SO NA VOLJO PRI:
Roche farmacevtska družba d.o.o., Stegne 13G, Ljubljana

Personalised-healthcare-hcps.png

M-SI-00000687 (v 1.0)